A világ legjobb kempósai a MOM Sport Uszoda és Sportközpontban

IMG 0443

Megkezdte a munkát a Magyar Kempo Szövetség szervezőbizottsága a 2014. április 24-26. között rendezendő, XI. Kempo Világbajnokság és Világkupára vonatkozóan. A földkerekség legnívósabb harcosai a hegyvidéki MOM Sport Uszoda és Sportközpontban lépnek majd tatamira.

2014. április 24-26. A következő esztendő legfontosabb magyar vonatkozású kempós dátuma. A Magyar Kempo Szövetség ekkor rendezi meg Budapesten a nemzetközi szervezet (International Kempo Federation) XI. Kempo Világbajnokság és Világkupát a hegyvidéki MOM Sport Uszoda és Sportközpontban. A versenyre várhatóan öt földrész több mint harminc nemzetének legjobbjai érkeznek. A háromnapos tornán technikai és küzdelmi kategóriákban mérik majd össze tudásukat a harcművészek.

 

IMG 1364Mint ismert, idén a törökországi Antalya adott otthont a kempo vb-nek, amelyen a magyar válogatott az összetett második helyet szerezte meg. A torna alkalmával döntött úgy az IKF elnöksége, hogy Magyarország kandidálását elfogadja, és hazánk rendezheti a jövő évi világeseményt.

Az előzetes tervek szerint a helyszínen tekinti meg a világbajnokságot Jeff Speakman amerikai filmsztár, a Nemzetközi Kempo Szövetség tiszteletbeli elnöke.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print