A Távol-kelet varázsa Szigetszentmiklóson

referencia port

Távol-keleti kulturális rendezvénynek ad otthont Szigetszentmiklós 2015. május 20-24. között. Az ázsiai tradíciókat bemutató eseményre legalább ötezer látogatót várnak a szervezők.

A többi között thaiföldi, japán, kínai és indonéz hagyományokkal lehet megismerkedni azon a kulturális eseményen, amely Szigetszentmiklóson lesz 2015. május 20-24. között. Számos gasztronómiai, kulturális, zenei és sportprogram keretében kívánják közelebb hozni az érdeklődőkhöz az ázsiai tradíciókat a rendezvény megálmodói. Sárkánytánc, japán szamurájkard bemutató, krav maga, aikido, thai masszázs és még rengeteg érdekesség szerepel a programrepertoárban.

A távol-keleti hagyományos ruhaviseletek, ékszerek, vagy éppen az ázsiai étkezési szokások kedvelői is megtalálják majd a számításaikat a helyszínen. A kulturális napokkal egy időben, a helyi sportcsarnokban rendezik a Muay Thai Amatőr Világkupát, amelyre ugyancsak több ezer nézőt várnak a szervezők.

A képen látható, hogy a Pecsu Press ezen sajtóközleményét az ország leglátogatottabb programportálja, a port.hu is leközölte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print