A Palota ellen nyert a Delta

11988251 727869260690113 8339722570692486413 n

A Szalayné Sebők Éva Országos Serdülő Bajnokság 4. fordulóján vett részt a Delta RSE Érd vasárnap. Az OSB-játéknap házigazdája a TF csarnoka volt, ahova az érdi tigriseken túl a Tatabánya és a fővárosi Palota érkezett még.

A Delta a Palota ellen kezdett. Az első szett elvesztése után sikerült talpraállnia Dömötör-Mátrai Beáta játékosainak, és végül öt játszmában megnyerték a találkozót a lányok. Ezután jött egy kis pihenő, majd következett az a Tatabánya, amelytől legutóbb 3:0-ra kikaptak a deltások. Ezúttal sem jött össze a győzelem, viszont sikerült egy szettet elrabolni az ellenféltől.

„Az influenzajárvány megtizedelte a csapatot, alig tudtunk kiállni, de a résztvevők közül is többek kénytelenek voltak kihagyni az edzéseket a héten. Nem voltunk könnyű helyzetben, ennek ellenére örültem a győzelemnek és a Tatabánya elleni játszma megnyerésének is.” – értékelt Dömötör-Mátrai Beáta, a Delta RSE Érd vezetőedzője.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az érdi klub bejutott-e az országos serdülő bajnokság legjobb tizenkét alakulata közé, ez a következő hetek összesítései alapján derül ki.

Az előttünk álló hétvége sűrű érdi vonatkozású programot ígér. Szombaton Gödöllőn rendezik a regionális bajnokság tizennégy év alatti tornáját, Dunakeszin pedig a Budapest-bajnokság keretében röplabdáznak a minik. Vasárnap a kiemelt mini korosztály Békéscsabán vendégszerepel, ellenben az ifjúságiaknak Nyíregyházán lesz jelenésük az országos ifjúsági bajnokság 5. fordulójában.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print