A Nemzetközi Kempo Szövetség végrehajtó bizottsága

szervezeti ikf

A kempo egyetlen világszervezete az International Kempo Federation.

10 jó ok, hogy csatlakozz az IKF -hez:

1. Programok
IKF, mint világszervezet minden váltott második évben EB. és VB. megrendezését garantálja.

2. Lojalitás, barátság
IKF abszolút lojalitást garantál más országbeli partnereinek. Csak a Te Szövetségedet ismerik majd el hivatalosan országodból. Annak reményében, hogy az IKF elősegítheti a nemzetek közti jobb megértést, az IKF garantálja a tagságában lévő tagok közti kapcsolatok ápolását.

3. Sport és Harcművészetek
Az IKF minden harcművésznek engedi, hogy megválassza saját útját és edzés módszerét. Az IKF mint a Tradicionális ágat, mind pedig a sport kempo irányvonalát képviseli, hogy tagjai mind magasabb szintű HARCMŰVÉSZEK-ké váljanak. Az IKF mind a tradicionális kempo, mind a bajnokságok terén szemináriumokat és találkozókat szervez.

4. Minőség
Az IKF garantálja a jól szervezett bajnokságokat és a tradicionális kempo szemináriumokat. Bíráink folyamatos képzésnek és vizsgának vannak alávetve. Ezzel párhuzamosan keressük a legképzettebb harcművészeti oktatókat.

5. Tagsági díj
Az IKF minden csatlakozó országtól reális évi összeget kér.

6. Demokrácia és Tisztelet
Az IKF egy teljes mértékben demokratikus vezetést ígér; egy olyan közgyűléssel, melynek döntései vitathatatlanok, és a végrehajtó bizottság ellenőrzi azok megvalósulását. Az IKF tagjaira nézve kötelező egymás iránti tisztelet és tolarencia. Tilos mindennemű faji, politikai, vallási megkülönböztetés.

7. Szabadság
Az IKF nem avatkozik bele a tagok helyi vagy hazai sportpolitikájába, a stílusba, ahogy a kempot művelik, illetve a helyi viszályokba.

8. Cél
A megfelelő szabályok biztosításával, a különböző stílusok és harcművészek az igazi küzdelemben mérhessék össze magukat és fejlesszék tudásukat.

9. Bizalom
Elfogadva a kempo-edzéshez hasonló szabályokat, a bajnokságokon reális lehetősége lesz a harcosoknak, hogy próbára tegyék tudásukat és fizikai kondíciójukat. Ezúton mentálisan és érzelmileg is fejlődnek, hiszen az edzőteremben fairnek kell lenni, míg más az utca vagy a ring. Azáltal, hogy bajnokságokon vesznek részt és/vagy nyernek, megtanulnak bízni önmagukban.

10. Olimpiai szellem
Az IKF az első és egyetlen olyan kempo-szervezet a világon, amely elfogadja a Nemzetközi Olimpiai Szabályzatot és szellemiséget.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print