A K-1 királya oktatta a kempósokat

A négyszeres K-1 világbajnok Ernesto Hoost tartott bemutató edzést a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián. A holland klasszis a szombati TEK Budo és Küzdősport Gála kapcsán érkezett Magyarországra.

 

Az elmúlt négy esztendőben Peter Aerts, Semmy Schilt, Végh Attila és Buchinger Iván is megfordult a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián. Valamennyi harcos komoly hírnévre tett szert a hazai és a nemzetközi küzdősport világában MMA és K-1 szabályrendszerekben. A sort tovább folytatva ezúttal a „Mr. Tökéletes” Ernesto Hoost négyszeres K-1 világbajnok látogatott el a Csaba utcai edzőterembe. A holland sztársportoló a Magyar Kempo Szövetség versenyzőinek tartott bemutató edzést, majd közös fotózásra és autogramosztásra is nyitott volt.

A kempókák örültek a lehetőségnek, hogy egy újabb példaképpel találkozhattak személyesen, és tanulhattak néhány taktikai elemet. Lacza Ádám Illés, az akadémia sportigazgatója, egyben a honi szövetség elnöke elmondta, hogy remek lehetőségnek tartja, hogy a fiatal magyar tehetségek nagy tapasztalattal bíró profiktól tanulhatnak, akikre érdemes felnézniük, és akik motivációt adhatnak nekik harcművészeti pályafutásukhoz.

Ernesto Hoost a Terrorelhárítási Központ küzdősport versenyének, valamint a Bellator Kickboxing: Budapestnek lesz a díszvendége szombaton, a Syma csarnokban.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print