A fiatalok is felülmúlták a Győrt

Az NB I-ben szereplő felnőtt együttes után az NB II-ben érdekelt fiatalok (U21) is nyertek a SZESE Győr ellen vasárnap, hazai pályán. A bajnokság 13. fordulójának mérkőzése sokkal szorosabban alakult, mint a „nagyoké”, a rövidített játszmában dőlt csak el a bajnoki pontok sorsa.
Gazsi Péter fiai az első játszmát 25:22-re hozták, a másodikat viszont elvesztették 25:16-ra. Ezután ismét előnybe került a fehérvári gárda, 25:19-re nyertek a fiúk, majd újra egyenlített a Győr, miután a negyedik felvonást 25:22-vel behúzták a kisalföldiek. A sorsdöntő, ötödik szett is bővelkedett izgalmakban, amit végül minimális különbséggel, 16:14-re nyert meg a házigazda FRA.
Férfi NB II, Nyugati csoport, 13. forduló:
Felsővárosi Fésüs Röplabda Akadémia Fehérvár – SZESE Győr 3:2 (22, -16, 19, -22, 14)
FRA: Sziládi, Takács, Lukács, Nagy Ákos, Nagy Ádám, Tóth, Hortobágyi, Kocsis, Huszár, Kerék, Szentesi, Náhol, Szőke. Vezetőedző: Gazsi Péter.
Gazsi Péter: „Nagy küzdelmet hozott a mérkőzés, hisz mind a két csapatnak kellett a győzelem a döntőbe jutáshoz. Talán kicsit lazán vettük az ellenfelünket a találkozó elején, ezért sikerülhetett ilyen szorosra ez az összecsapás. A következtetéseket le kell vonni, a hibákat javítani kell, hogy tényleg jó ízű legyen a győzelem!”
 
Egy nappal korábban is pályára lépett az NB II-es alakulat, amely részben más összeállításban három szettben kikapott a SZoESE-től.
Férfi NB II, Nyugati csoport, 7. forduló:
Felsővárosi Fésüs Röplabda Akadémia Fehérvár – SZoESE 0:3 (-28, -16, -25)
FRA: Arató, Nagy András, Mayer, Pataki, Lukács, Kocsis, Balogh, Nagy Ákos, Náhol. Vezetőedző: Guzmics Richárd.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print