18 hegyvidéki érem a kempo világkupán és emlékversenyen

lacza abel

11 arany, 5 ezüst- és 2 bronzérmet gyűjtöttek a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia sportolói a XIII. Juhász Ferenc Emlékverseny és Nyílt Kempo Világkupán.

Öt elsőségével holtversenyben Baros Tamás lett a XIII. Juhász Ferenc Emlékverseny és Nyílt Kempo Világkupa legeredményesebb indulója. A hétvégi, százhalombattai viadalon Lacza Ábel négy aranyérmet szerzett, Megyeri Szabinának pedig kettő jutott a legfényesebb medáliából.

megyeri benjamin

Eredmények:
1. hely: Baros Tamás (submission, knock down, full contact B, light contact, chikara kurabe), Lacza Ábel (submission, semi contact, light contact, chikara kurabe), Megyeri Szabina (submission, light contact),
2. hely: Bartha Boglárka (semi contact, chikara kurabe), Megyeri Szabina (semi contact), Megyeri Benjámin (semi contact), Kósa Péter (submission)
3. hely: Bartha Boglárka (fegyveres kata), Megyeri Szabina (chikara kurabe)

„A csapatok rangsorában az ötvenkilenc indulóból a nyolcadik pozícióban zárt a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia, ami remek eredménynek mondható. Külön öröm, hogy a legeredményesebb versenyző címet is megnyertük holtversenyben, Baros Tamás révén” – értékelt Lacza Ádám Illés, a HHKA Kempo Szakosztályának vezetője.

bartha boglarka2

A péntekől vasárnapig tartott világkupán hat nemzet több mint négyszáz harcosa vett részt. Szombaton ráadásul rekordot állított a verseny: a torna történetében még soha nem rendeztek hatszáz meccsnél többet egy napon belül.

A kempósok világbajnokságát április 27. és május 3. között rendezik Törökországban, ahol a többek között ezen a világkupán legjobbnak bizonyult harcosok képviselhetik hazánkat. Az Európa-bajnokságnak Magyarország lesz a házigazdája december 2-7. között.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print